Home » Bouwafval container Nootdorp

Bouwafval container Nootdorp

Bouwcontainer Nootdorp | Afvalcontainer Bestellen

Met een bouwafval container van Afvalcontainerbestellen.nl bespaart u een hoop tijd en energie tijdens uw verbouwing, opruiming of renovatie. Niet alleen leveren wij de bouwafval container op de door u gekozen locatie in maar we zorgen ook dat het vrijgekomen afval op een juiste manier zal worden gerecycled. Hieronder kunt u alvast de verschillende formaten containers en de bijbehorende prijzen bekijken.

Bouwafval container huren in

Denk, voordat u uw bestelling plaatst, goed na over het formaat van de bouwafval container. Het is namelijk niet toegestaan om deze tot boven de rand te vullen. Door het juiste formaat voor uw container te kiezen bespaart u uzelf een hoop ritjes naar de milieustraat. U heeft de keuze uit bouwafval containers variërend tussen de 3m3 en 40m3. Voor ieder formaat container hanteren wij een voordelig all-in tarief. Hierin zitten zowel de huur en het transport van container als de verwerking van afval inbegrepen.

Bouwafval recyclen in

Door al het verzamelde afval te recyclen, werken we aan een schoner . Om dit zo correct mogelijk te doen, vragen wij u enkel en alleen bouwafval in de container te gooien. Dit is bijvoorbeeld en . Ander afval, zoals koelkasten en vriezers, zijn niet toegestaan. Mochten wij afval aantreffen in de container dat niet is toegestaan, dan zijn wij helaas genoodzaakt om een naheffing in rekening te brengen.

Zo snel mogelijk een bouwcontainer in

U kunt uw gewenste bouwcontainer op de dag van de bestelling ontvangen in . Wel zo fijn wanneer u zo snel mogelijk wilt beginnen aan uw werkzaamheden. Tijdens het bestelproces kunt u aangeven dat u gebruik wilt maken van deze spoedservice. Hierbij is het wel belangrijk dat u de bestelling plaatst op een doordeweekse dag voor 9 uur in de ochtend. Wilt u graag uw bouwcontainer in het weekend ontvangen? Ook dat kan! Wij leveren namelijk onze bouwcontainers ook op . Beide services hebben een kleine meerprijs.