Bouwafval container Oegstgeest

In de omgeving van kunnen wij eenvoudig een bouwafval container bij u afleveren. Dit is bijvoorbeeld ideaal wanneer u gaat klussen, verbouwen of verhuizen. U hoeft dan namelijk niet eindeloos heen en weer te rijden naar de milieustraat om al uw bouwafval af te laten voeren. U kunt in onze eenvoudig een bestellen. Hieronder vindt u een overzicht van onze verschillende maten containers en de daarbij behorende prijzen. De weergegeven prijs bevat de eerste vier weken huur, het transport van de container en de afvalverwerking.

Bouwafval container huren in Oegstgeest

U kunt een hoop kostbare tijd en energie besparen wanneer u bij ons een bouwafval container besteld. Wij leveren de bouwafval container namelijk bij u op locatie in af. Zodra u de bouwafval container heeft gevuld met uw afval, komen wij de bouwafval container bij u ophalen. Wij verwerken uw afval vervolgens op een duurzame wijze voor u. Er is altijd wel een bouwafval container die bij uw klus past, wij hebben namelijk bouwafval containers beschikbaar in verschillende maten.

Bouwafval recyclen in Oegstgeest

Wij recyclen zoveel mogelijk van uw afval, daarom is het wel van belang dat u alleen toegestane materialen in de bouwafval container weggegooid. Onder de toegestane materialen vallen bijvoorbeeld , steen, glas en . Mocht er afval tussen zitten wat niet is toegestaan, dan zijn wij genoodzaakt om een naheffing in rekening te brengen. Materialen zoals matrassen, accu’s en zijn absoluut niet toegestaan in onze bouwafval containers.

Zo snel mogelijk een bouwcontainer in Oegstgeest

Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, leveren wij een aantal extra services bij u in . Zo kunt u gebruik maken van onze spoedlevering. Wanneer u op een doordeweekse dag voor 9 uur in de ochtend een bij ons bestelt, kunnen wij deze dezelfde dag nog bij u afleveren. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om uw bouwafval container op te laten bezorgen. U kunt beide services selecteren in onze webshop en u betaalt hier slechts een kleine meerprijs voor.