Bouwafval container Putten

Wanneer u bezig bent met een verbouwing van bijvoorbeeld de keuken of badkamer, komt er een hoop verschillende soorten afval vrij. Dit afval noemen wij bouwafval of . Heeft u soortgelijke werkzaamheden achter de rug en wilt u snel en eenvoudig uw afval laten afvoeren? Dan kunt u nu gebruik maken van onze handige bouwafval containers. Met onze containerservice zorgen wij er namelijk voor dat er bij u op locatie een wordt afgeleverd en ook weer wordt opgehaald zodra u klaar bent. Hieronder vindt u een overzicht van al onze beschikbare containers.

Bouwafval container huren in Putten

Naast dat onze bouwcontainers u dus veel tijd schelen, omdat u niet meer zelf naar de milieustraat hoeft te rijden, besparen ze u ook nog eens veel geld. Onze prijzen zijn namelijk vast en all-in. Dit betekent dat bij onze prijzen de huur voor een periode van vier weken, de verwerking van uw afval en het transport van de bouwafval container. Het enige wat u hoeft te doen, is een container te bestellen in onze en de bouwafval container te vullen met uw afval.

Bouwafval recyclen in Putten

Het bouwafval, ofwel grofvuil, dat in de bouwafval containers weggegooid mag worden, bestaan uit verschillende materialen. Op de pagina van de bouwafval containers kunt u een complete lijst terugvinden, met materialen zoals , steen, , en glas. Ook kunt u een lijst vinden met materialen die absoluut niet zijn toegestaan, dit zijn materialen zoals , autobanden en verf. Mocht dit afval er toch wel in zitten, dan zijn wij genoodzaakt om een naheffing in rekening te brengen.

Zo snel mogelijk een bouwcontainer in Putten

Wanneer uw tuin vol ligt met bouwafval, dan begrijpen wij dat u hier natuurlijk zo snel mogelijk vanaf wilt. Daarom kunt u nu ook gebruik maken van onze spoedlevering. Wanneer u op een doordeweekse dag voor 9 uur in de ochtend een bij ons bestelt, kunnen wij deze dezelfde dag nog bij u afleveren. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om uw bouwcontainer op af te laten leveren. Ideaal dus voor de weekend klussers. Beide services kosten slechts een kleine meerprijs.