Bouwafval container Rhenen

Bouwcontainer Rhenen | Afvalcontainer Bestellen

Wanneer u gaat beginnen met een verbouwing in huis of in de tuin, moet u van tevoren goed bedenken wat u allemaal met uw bouwafval gaat doen. Tijdens een verbouwing of sloopwerkzaamheden kunnen namelijk grote hoeveelheden bouwafval vrijkomen. Bij ons kunt u nu eenvoudig en voordelig een bouwafval om al uw afval in te deponeren. Wij komen de bij u op locatie afleveren en komen hem weer ophalen zodra u hem gevuld heeft met al uw bouwafval. Vervolgens verwerken wij uw bouwafval op een duurzame wijze voor u.

Bouwafval container huren in Rhenen

U kunt in onze eenvoudig een bouwafval container huren. U selecteert de gewenste en kiest de gewenste grootte. Onze voordelige prijzen zijn inclusief de huur voor een periode van vier weken, de verwerking van uw afval en het transport van de container. In onze kunt u eenvoudig en veilig afrekenen met erkende betaalmethoden, zoals AfterPay, iDeal, creditcard en PayPal. Wij brengen daarbij geen borg in rekening.

Bouwafval recyclen in Rhenen

Het bouwafval dat u in de bouwafval container weggooit, recyclen wij zo veel mogelijk. Het bouwafval wordt bijvoorbeeld gebruikt voor de bouw van nieuwe wegen en gebouwen. Om dit proces zo goed mogelijk te laten verlopen, is het wel van belang dat u alleen toegestane materialen in de bouwafval container weggooit. Onder toegestane materialen vallen , steen, , glas, en overige . Mocht er toch ander soortig afval inzitten, zoals , verf of autobanden, dan zijn wij genoodzaakt om een naheffing in rekening te brengen.

Zo snel mogelijk een bouwcontainer in Rhenen

Wij begrijpen goed dat u zo snel mogelijk wilt beginnen met uw klus. Wij leveren onze bouwcontainers al binnen 24 uur, maar u kunt er ook voor kiezen om de bouwcontainers dezelfde dag nog te laten bezorgen. Wanneer u op een doordeweekse dag voor 9 uur in de ochtend een bouwcontainer bestelt, kunnen wij deze dezelfde dag nog bij u afleveren. Daarnaast is het ook mogelijk om de container op te laten bezorgen. Beide opties kunt u selecteren tijdens het bestelproces in onze en kost u slechts een kleine toeslag!