Bouwafval container Rhoon

Tijdens een verbouwing komt er vaak een hoop bouwafval vrij. Wanneer u een grote hoeveelheid afval heeft liggen, is het wel zo makkelijk dat u dit in een keer kunt laten afvoeren. Wanneer u een bij ons in de bestelt, kunnen wij deze al binnen een dag bij u in afleveren. Vervolgens kunt u hem met uw bouwafval vullen en zodra de container vol is, komen wij hem ophalen en verwerken wij uw bouwafval op een duurzame wijze voor u. Dit scheelt u een hoop tijd en onnodige ritjes naar de milieustraat. Hieronder vindt u een overzicht van onze beschikbare containers.

Bouwafval container huren in Rhoon

De prijzen die bij de bouwafval containers staan zijn all-in. Dit betekent dat de huur voor een periode voor vier weken, het transport van de container en de verwerking van uw afval bij de prijs zitten inbegrepen. Wanneer u de goede bouwafval container heeft gevonden kunt u die in een klik toevoegen aan uw winkelmand. Vervolgens kunt u afrekenen met erkende betaalmethoden, zoals iDeal, creditcard, AfterPay en PayPal. Wij gaan daarna gelijk voor u aan de slag.

Bouwafval recyclen in Rhoon

Op de pagina’s van de desbetreffende container vindt u ook een lijst met alle toegestane materialen. In onze bouwafval container mag vuil zoals, , , en weggegooid worden. Daarbij kunt u ook een lijst vinden met materialen die niet zijn toegestaan in de container. Hierbij kunt u denken aan , matrassen en autobanden. Mocht dit afval er toch in zitten, dan zijn wij genoodzaakt om een naheffing in rekening te brengen.

Zo snel mogelijk een bouwcontainer in Rhoon

Wij begrijpen dat u zo kort mogelijk met al uw bouwafval wilt zitten, daarom kunt u nu gebruik maken van onze spoedlevering. Wanneer u namelijk op een werkdag voor 9 uur in de ochtend een bestelt, kunnen wij deze dezelfde dag nog bij u afleveren. Daarnaast is het ook mogelijk om de bouwcontainer op te laten bezorgen. Beide services kunt u selecteren tijdens het bestelproces in onze webshop en kosten slechts een kleine meerprijs.