Bouwafval container Rosmalen

Bent u woonachtig in de regio en bent u op zoek naar een manier om bouwafval te verzamelen? Dan bieden de bouwafval containers van Afvalcontainerbestellen.nl vast en zeker de oplossing voor u! Wij hebben een fijne voor u klaarstaan waarop u snel en eenvoudig een kunt bestellen. Hieronder geven wij u alvast een overzicht van de bouwafval containers in ons assortiment. Daarbij staat telkens de prijs van de desbetreffende container vermeld.

Bouwafval container huren in Rosmalen

Wij hanteren steeds all-in prijzen voor onze bouwafval containers. Dit betekent dat zowel de huur, het transport als de verwerking van de bouwafval container inbegrepen zijn in de prijs. Na het bestellen van de bouwafval container wordt deze door onze chauffeurs tot bij u op een gekozen locatie en tijdstip gebracht. Daarna kunt u weer met ons opnemen eenmaal de bouwafval container gevuld is en dan halen wij deze weer op. U mag een bouwafval container in totaal 4 weken laten staan na uw bestelling in de webshop.

Bouwafval recyclen in Rosmalen

Niet enkel het transport, maar ook de verwerking nemen wij voor onze rekening. Wanneer wij de bouwafval container bij u opgehaald hebben, zorgen wij ervoor dat het bouwafval op de juiste manier verwerkt wordt. Om ons alvast een handje te helpen, vragen wij u om rekening te houden met de materialen die wel en niet zijn toegestaan in de bouwafval container. Het is bijvoorbeeld niet toegelaten om accu’s, verfresten en in de bouwafval container te gooien. Voor een volledig overzicht kunt u een kijkje nemen op de pagina van de desbetreffende container.

Zo snel mogelijk een bouwcontainer in Rosmalen

Naast onze standaard containerservice bieden wij ook enkele extra services aan. Het is bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor onze spoedservice. Hiermee wordt een nog op dezelfde dag bezorgd. De enige voorwaarde hiervoor is dat de bouwcontainer op een doordeweekse dag voor 9 uur besteld wordt. Ook is het mogelijk om de bouwcontainer op een te ontvangen. Beide services kunt u vinden in onze webshop.