Bouwafval container Steenbergen

Gaat u beginnen met een verbouwing waarbij veel bouwafval vrij gaat komen? Wees goed voorbereid en bestel nu alvast een in onze ! Wij komen de bouwafvalcontainer bij u op de gewenste locatie afleveren. In het overzicht hieronder vindt u al onze beschikbare containers en de daarbij behorende prijzen. Onze voordelige prijzen zijn inclusief de huur voor een periode van vier weken, de verwerking van uw afval en het transport van de container. Daarnaast zijn eventuele milieutoeslagen inbegrepen en brengen wij geen borg in rekening.

Bouwafval container huren in Steenbergen

Door een bouwafval container bij ons te huren bespaart u uzelf een hoop tijd en energie. Wij komen de bouwafval container namelijk bij u op locatie afleveren en zodra u de helemaal gevuld heeft komen wij hem weer bij u ophalen. Vervolgens verwerken wij uw afval voor u. Dit scheelt u dus ontzettend veel ritjes heen en weer naar de milieustraat.

Bouwafval recyclen in Steenbergen

Wij zorgen ervoor dat het bouwafval uit de bouwafval container netjes wordt gerecycled. Daarvoor is het wel van belang dat u alleen toegestane materialen in de bouwafval container weggooit. In onze bouwafval container mogen materialen zoals glas, , en . Een volledige lijst kunt u terugvinden op de pagina van de container. Materialen zoals matrassen, en autobanden zijn niet toegestaan in de bouwcontainer. Mochten er materialen inzitten die niet zijn toegestaan, zijn wij genoodzaakt om een naheffing in rekening te brengen.

Zo snel mogelijk een bouwcontainer in Steenbergen

Ook als u met spoed wilt beginnen met het opruimen van uw bouwafval bent u bij ons aan het juiste adres, bij ons kunt u namelijk gebruik maken van onze spoedlevering van onze bouwcontainers. Wanneer u voor 9 uur in de ochtend bestelt, kunnen wij deze dezelfde dag nog bij u afleveren. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om de bouwcontainer op te laten bezorgen, ideaal voor de weekend klusser! Beide opties kunt u selecteren tijdens het bestelproces in onze webshop.