Bouwafval container Tiel

Woont u in de omgeving en staat er binnenkort een verbouwing, renovatie of opruiming op de planning? Dan komt daar hoogstwaarschijnlijk veel gemengd afval bij kijken. Heeft u nog geen passende oplossing voor het afvoeren en recyclen van dit bouwafval? Dan kunt u gebruik maken van onze bouwafval containers. Hierin kunt u makkelijk het gemengd afval in kwijt. Daarnaast is een verbouwing of renovatie een tijdrovende activiteit. Ook hiervoor hebben wij een oplossing. De wordt op de door u gekozen locatie afgeleverd en weer opgehaald. U vindt hieronder een overzicht van de verschillende prijzen die wij hanteren in de regio .

Bouwafval container huren in Tiel

De prijzen waarvoor wij onze bouwafval containers verhuren zijn inclusief de huur voor vier weken, het transport van de container en de verwerking van het afval die u in de container hebt gestopt. Wanneer u een bouwafval container huurt bij ons bespaart u niet enkel geld, maar vooral veel tijd. Wij brengen de container bij u op locatie en halen hem weer op zodra u klaar bent. Door deze service die wij bieden, hoeft u niet steeds heen en weer te rijden naar de milieustraat.

Bouwafval recyclen in Tiel

Het is belangrijk dat er rekening wordt gehouden met de verschillende materialen die wel en niet in de container mogen worden gegooid. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat het afval dat in de container belandt op de correcte manier gerecycled wordt. Om het voor u iets makkelijker te maken hebben wij een overzicht van de materialen die toegestaan zijn in onze containers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan , en glas. Matrassen en daarentegen zijn niet toegestane materialen in de container.

Zo snel mogelijk een bouwcontainer in Tiel

Kan u niet wachten om te beginnen aan de verbouwing of renovatie? Dan hebben wij de ideale oplossing voor u. Wanneer u een container op een werkdag voor 9u bestelt, wordt deze diezelfde dag nog op de door u gekozen locatie afgeleverd. Ook het bezorgen op is voor ons geen probleem. U kunt beide opties selecteren tijdens het bestelproces en u betaalt slechts een kleine meerprijs voor deze service.