Bouwafval container Uden

Bent u binnenkort van plan om een verbouwing uit te voeren en heeft u nog geen idee wat er met het afval moet gebeuren? Voor het afvoeren van uw bouwafval hebben wij een handige oplossing waar u makkelijk gebruik van kunt maken in de regio , namelijk het huren van een . U heeft de keuze om het afval in één keer af te voeren en te laten recyclen. Zowel het leveren als het ophalen van de bouwafval container nemen wij voor u uit handen. De prijzen die u hieronder in het overzicht kunt zien, zijn inclusief de huur voor een periode van vier weken, transport van de container en verwerking van het afval. Wij hanteren daarnaast geen borg en eventuele milieutoeslagen zitten bij de prijs inbegrepen.

Bouwafval container huren in Uden

Het huren van een bouwafval container in is erg voordelig. Daarnaast bespaart het u vooral tijd en moeite. Onze bouwcontainers worden op de door u aangegeven locatie afgeleverd en wanneer u klaar bent, opgehaald en verwerkt. Zo hoeft u niet steeds langs de milieustraat te rijden. Wij beschikken over verschillende maten bouwafval containers. Er is altijd een container die bij uw verbouwing past.

Bouwafval recyclen in Uden

Bouwafval bestaat vaak uit gemengde bouwstoffen en veel verschillende materialen die goed gerecycled kunnen worden. Denk hierbij aan , , glas en . Dit zijn enkele voorbeelden van de materialen die toegestaan zijn in onze containers. Matrassen, , verf en autobanden daarentegen zijn sommige van de materialen die niet toegestaan zijn in de . Indien we deze materialen toch terugvinden in uw bouwafval container zijn wij genoodzaakt een naheffing in rekening te brengen.

Zo snel mogelijk een bouwcontainer in Uden

Kunt u niet wachten om te beginnen aan de verbouwing? Dat begrijpen wij. Daarom kunt u een bouwcontainer met spoed bestellen. Bestelt u een container op een werkdag voor 9u, dan kunnen wij deze diezelfde dag nog afleveren bij u. Daarnaast is er ook de optie om de bouwcontainer op te laten afleveren. Beide opties kunt u aanvinken tijdens het bestelproces in onze en u betaalt hier slechts een kleine meerprijs voor.