Bouwafval container Venray

Bent u in de regio van een verbouwing aan het plannen? Huur dan nu eenvoudig een via Afvalcontainerbestellen.nl. In onze kunt u een ruim assortiment bouwafval containers in verschillende maten vinden. Hieronder hebben we alvast een aantal containers gepresenteerd die u bij ons kunt huren.

Bouwafval container huren in Venray

Voor al onze bouwafval containers hanteren we een all-in tarief. Hierin zitten de huur, het transport en de verwerking van het bouwafval inbegrepen. Nadat u uw heeft besteld, leveren onze chauffeurs deze op de door u gekozen locatie. U heeft vervolgens 4 weken de tijd om de bouwafval container te vullen. Zodra de container is gevuld kunt u met ons opnemen zodat we het afval kunnen ophalen en verwerken. Zo ontnemen we u zoveel mogelijk zorgen.

Bouwafval recyclen in Venray

Nadat we het afval hebben opgehaald, recyclen we dit. Zo dragen we ons steentje bij aan het milieu. We vragen u om ook rekening te houden met het materiaal die u in de bouwafval container gooit. Enkel bouwafval is toegestaan. Hierbij kunt u denken aan , glas en . Let goed op dat materialen als , accu’s en matrassen niet zijn toegestaan. Voor een volledig overzicht met wat u wel en wat u niet in de containers mag gooien, kunt u een kijkje nemen op de pagina van de desbetreffende container. Wanneer er toch afval wordt weggegooid wat niet is toegestaan, zijn we helaas genoodzaakt om een naheffing in rekening te brengen.

Zo snel mogelijk een bouwcontainer in Venray

Heeft u snel een bouwcontainer nodig? Wanneer u via Afvalcontainerbestellen.nl een bouwcontainer bestelt, kunnen we die dezelfde dag nog leveren! Dit is mogelijk wanneer u voor 9 uur uw bestelling plaatst. Wilt u uw container op een laten leveren? Ook dat kan. Tijdens het bestelproces kunt u aangeven dat u gebruik wilt maken van deze extra services. Ze kosten slechts een klein bedrag extra.