Bouwafval container Wormerveer

Wanneer u aan het klussen bent, is de kans groot dat u hier een hoop bouwafval aan overhoudt. Brokken steen, of overige vallen hier bijvoorbeeld onder. Wij begrijpen dat u hier graag zo snel mogelijk vanaf wilt, daarom kunt u nu eenvoudig huren in onze . Hieronder vindt u een overzicht van onze beschikbare containers en de bijbehorende prijzen. De prijzen zijn inclusief de huur voor 4 weken, het transport van de container en de verwerking van uw afval.

Bouwafval container huren in Wormerveer

Wanneer u een bouwafval container bij ons bestelt, profiteert u van vele voordelen. Het scheelt u namelijk veel tijd en moeite. Doordat de bouwafval container bij u op locatie wordt gebracht, hoeft u niet meer eindeloos heen en weer te rijden naar de milieustraat om uw bouwafval weg te brengen. Zodra u klaar bent met het vullen van de , komen wij hem bij u ophalen en verwerken wij uw afval voor u. We hebben verschillende maten bouwcontainers beschikbaar, zo is er altijd wel een bouwcontainer die bij uw klus past.

Bouwafval recyclen in Wormerveer

Het bouwafval wat u overhoudt tijdens een verbouwing bestaat vaak uit gemengde bouwstoffen, die goed recyclet kunnen worden. U kunt hierbij denken aan , hout, glas en . Op de pagina van de container kunt u een lijst vinden met alle toegestane materialen. Ook vindt u hier materialen die niet in de container weggegooid mogen worden, zoals of autobanden. Mochten er toch materialen inzitten die niet zijn toegestaan in de bouwafval container, zijn wij genoodzaakt om een naheffing in rekening te brengen.

Zo snel mogelijk een bouwcontainer in Wormerveer

Wilt u uw bouwcontainer snel ontvangen? Dan is dat geen probleem. U kunt namelijk gebruik maken van onze spoedservice. Wanneer u een bouwafval container voor 9 uur in de ochtend bij ons bestelt, kunnen wij deze dezelfde dag al bij u afleveren. Daarnaast kunt u uw bouwcontainer ook op laten leveren. Beide services kunt u selecteren tijdens het bestelproces in onze webshop, ze kosten slechts een kleine meerprijs!