Bouwafval container Zierikzee

Wist u dat wij onze bouwafval containers door heel leveren? Dus ook bij u in kunt u met een gerust hart aan de slag met uw verbouwing of renovatie. Wij zorgen ervoor dat de op de gewenste locatie komt te staan. En dat binnen maar liefst 24 uur.

Bouwafval container huren in Zierikzee

In het bovenstaande aanbod kunt u zien dat we verschillende formaten bouwafval containers leveren. Zo kunt u altijd het juiste formaat bestellen en betaalt u niet voor een te groot formaat. Let er wel op dat u niet een te klein formaat gaat bestellen. Het is namelijk niet toegestaan om de container tot over de rand te vullen. Een is geschikt kleine klussen, bijvoorbeeld wanneer u een enkele ruimte gedeeltelijk gaat renoveren. Maar gaat u een of meerdere ruimtes volledig verbouwen? Dan raden wij een grotere container aan. Voor advies over het juiste formaat kunt u altijd met ons opnemen.

Bouwafval recyclen in Zierikzee

Om zo schoon mogelijk te houden, laten wij uw afval netjes recyclen. De verwerking van uw afval zit al bij de prijs inbegrepen. Hier betaalt u dus niets extra’s voor. Wel vragen wij u om alleen het soort afval te storten in de bouwafval container waar deze voor bedoeld is. Mochten wij afval in de container vinden dat niet is toegestaan, dan zullen wij een naheffing in rekening brengen. Op de pagina van de container die u gaat bestellen kunt u precies lezen wat wel en niet is toegestaan.

Zo snel mogelijk een bouwcontainer in Zierikzee

Hoewel wij onze bouwcontainers binnen 24 uur proberen te leveren in , snappen wij dat u uw container wellicht nog eerder nodig heeft. In dat geval kunt u gebruik maken van onze spoedservice. Hierbij plaatst u uw bestelling voor 09:00 en ontvangt u de container diezelfde dag nog. Daarnaast hebben wij ook een speciale service waarbij u de container op een kunt ontvangen. Beide opties hebben een kleine meerprijs.