Container huren Dongeradeel

Wilt u een container huren in Dongeradeel? Bij Afvalcontainerbestellen.nl verhuren we containers door heel Nederland. Wij bieden voordelige prijzen, in combinatie met een uitstekende service. Het prijzenoverzicht van onze afvalcontainers vindt u hieronder.

Waarom een container huren in Dongeradeel?

Om van uw grofvuil af te komen, kunt u via onze webshop een container huren in Dongeradeel. Hoewel het altijd nog mogelijk is om zelf naar een milieustraat te rijden, kost het enorm veel tijd en moeite om dit zelf te regelen. Wij nemen u dit werk graag uit handen. Wij leveren een lege afvalcontainer voor uw deur, welke u binnen vier weken kunt vullen met uw grofvuil. Wanneer u uw container eenmaal heeft gevuld, halen wij deze weer op en zorgen wij ervoor dat een erkend bedrijf uw afval verwerkt.

Welke container in De Wolden heeft u nodig?

Wij leveren verschillende type containers, welke ingedeeld zijn op basis van afvalsoort. Zo hebben wij containers beschikbaar voor dakafval, bouwafval, puin, groenafval, grondafval en hout. Bovendien sorteren wij onze containers ook op formaat. Op de verschillende containerpagina’s kunt u lezen wat voor afval er precies in de container mag en in welke maten de container geleverd wordt. De maten die u in ons assortiment vindt zijn: 3m³, 6m³, 10m³, 15m³, 20m³ en 40m³.

Met spoed of op zaterdag container huren in Dongeradeel

Wanneer u zo snel mogelijk een container wilt huren in Dongeradeel, bent u bij ons aan het juiste adres! Door gebruik te maken van onze spoedservice ontvangt u uw container vandaag nog. Voorwaarde is wel dat u voor 9 uur ’s ochtends een container bestelt. Indien u interesse heeft in een spoedplaatsing, maar te laat bent met bestellen, kunt u alsnog voor de zekerheid contact met ons opnemen. Wellicht kunnen we iets voor u regelen. Ook kunt u bij ons een container laten bezorgen op een zaterdag. In beide gevallen rekenen we wel een kleine toeslag.

emblem
Containerhulp containerhulp

Weet u niet precies welke container u nodig heeft? Gebruik dan onze containerhulp! Natuurlijk kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.

zoeken
Hulp of advies nodig? Bel voor gratis advies: 0900-0174
Beoordelingen

Hieronder de beoordelingen die wij dagelijks van onze klanten ontvangen. Mocht u na afloop ook een beoordeling willen geven over onze dienstverlening? U kunt dit doen door op de link te klikken in de e-mail die u ontvangt na een ophaalverzoek.

10/10
Warnaar
Vlaardingen 2024-04-23

Prima service en snel

9/10
Jos
Valkenswaard 2024-04-22

Container voor schoon puin besteld. concurrerende prijs. Doorslag was uitgebreide beschrijving op de website van wat er in mocht en wat er beslist niet in mocht (die duidelijkheid is cruciaal). Brengen en halen gaat prima. Kleine opmerking: bij op ophalen mag het tijdsbestek/dag wanneer dat gaat gebeuren iets beter worden gecommuniceerd (ruimteclaim voor de vrachtwagen om de container te kunnen takelen) .

9/10
Gaston Hendrix
Maastricht 2024-04-22

prima in orde netjes afgeleverd en opgehaald totaal geen problemen SUPER bedankt

9/10
Jaap
Loenen 2024-04-22

Goede service

10/10
Jansen
Den Haag 2024-04-20

Prima geregeld, goed optijd

9/10
A
Rotterdam 2024-04-19

Container werd netjes neergezet in ons smalle straatjes. Wordt nog opgehaald. Duidelijke communicatie!

9/10
P W
Haarlem 2024-04-18

Prima service, snelle levering en goede prijs

10/10
Hans
Lienden 2024-04-18

Alles volgens afspraak. Had niet beter kunnen gaan.

4852 mensen beoordelen Afvalcontainerbestellen.nl gemiddeld met een 9.5 / 10