Container huren Tongelre

Tot 1920 was Tongelre een zelfstandige gemeente, daarna is het een stadsdeel van geworden. Er wonen ongeveer 21.000 mensen. Afvalcontainerbestellen.nl levert in heel , dus ook in Tongelre. Hier kunt u profiteren van onze voordelige containerservice door uw bestelling gemakkelijk te plaatsen via onze website. Het is allemaal in een paar minuten geregeld en daarna hoeft u zich over uw afval geen zorgen meer te maken. Wij nemen u namelijk al het werk uit handen.

Afvalcontainer huren Tongelre

Onze containerservice in Tongelre werkt als volgt. U bestelt op onze website de door u gewenste container, waarbij de actuele prijzen op deze pagina vermeld staan. Vervolgens komt onze chauffeur op de aangegeven dag bij u langs om de bak te plaatsen. U hoeft hier niet thuis voor te blijven. Wanneer de bak eenmaal geplaatst is, krijgt u vier weken de tijd om deze met uw afval te vullen. Langer mag ook, maar na vier weken brengen wij huur in rekening. Wanneer de container, inclusief uw afval, opgehaald moet worden geeft u dit bij ons aan. Vervolgens halen wij alles bij u op en zorgen wij dat een erkend bedrijf uw afval verwerkt.

Welke afvalcontainer in Tongelre heeft u nodig?

Op onze website vindt u afvalcontainers voor bijna alle grove afvalsoorten. Denk aan gemengd , , en . Deze containers zijn vervolgens weer leverbaar in verschillende formaten. Voor u een container bij ons kunt bestellen dient u dus na te gaan welk afval u heeft en hoeveel afval u heeft. Daarna is het heel simpel om hier de juiste bak bij uit te kiezen.

Spoedplaatsing van uw container in Tongelre

Tot slot is het op werkdagen voor 9 uur in de ochtend mogelijk om een afvalcontainer voor dezelfde dag te bestellen. Deze spoedlevering is verkrijgbaar op basis van een kleine toeslag die wordt opgeteld bij de reguliere prijs van de container. Het is op deze manier ook mogelijk om uw afvalcontainer op in Tongelre te laten plaatsen.