Bijna 750 klantenreacties!

Bijna 750 klantenreacties!

Enige tijd geleden zijn wij gestart het inzamelen van klantenreacties. Nadat een een klant een ophaalverzoek indient krijgt hij of zij de vraag om ons te beoordelen. Ondertussen hebben we al bijna 750 klantenreacties mogen ontvangen, hier zijn we echt ontzettend blij mee! Bovendien zijn we ook ontzettend tevreden met het gemiddelde cijfer en de reacties die we hebben mogen ontvangen. Momenteel hebben we een prachtig gemiddelde van een 9,4 uit 10! Veel mensen geven aan zeer tevreden te zijn met onze dienstverlening en service. Graag lichten wij er een aantal uit.

Dienstverlening

Veel van de klantenreacties gaan over onze dienstverlening. Zo wordt o.a. het volgende gezegd:”Snelle levering en correct geplaatst op van tevoren afgesproken plaats, ook voor ophalen van container goed verlopen” en ook “Goed en snel geregeld. Prima service… en scherp geprijsd. Zeer tevreden klant“. Wij doen er alles aan om deze goede dienstverlening te blijven leveren aan onze trouwe klanten.

Klantenservice

Ook zijn wij erg blij te horen dat klanten onze klantenservice op prijs stellen. Men noemt hierover het volgende:”Prima service en goede website, vriendelijk personeel en alles conform afspraak” en “Goed, zelfs bij “storing” bij de betaallink werd dit snel en goed opgelost. Foutjes direct gecorrigeerd. Wij zijn tevreden!”. U hoort het, onze medewerkers staan altijd voor u klaar wanneer er problemen of vragen zijn!

Handige feedback van klanten

Soms krijgen wij ook feedback van klanten dat iets niet naar behoren werkt, zo ook in de volgende reactie:”Perfect! Snelle reacties, zowel bezorging als wissel is vlekkeloos en op tijd verlopen. Alleen container wisselen via een mobiel apparaat werkt niet (komt niet door), maar daar werd ik meteen over gebeld en alsnog goed geregeld. Zeer tevreden, goede prijs, aanrader“. Aan de hand van dit soort feedback kunnen wij onze website blijven verbeteren, zodat u als klant zonder enig probleem snel en eenvoudig een container kunt huren op desktop, tablet of mobiel!

Afvalcontainerbestellen.nl

Wij gebruiken de feedback van onze klanten om onze dienstverlening verder te verbeteren. Ons doel is dat iedereen zeer eenvoudig en goedkoop een container kan huren. Wilt u ook een om afval af te voeren? Onderstaand vindt u alle containers die u bij ons kunt huren!