Op tijd container huren voor feestdagen | Afvalcontainerbestellen

Op tijd container huren voor feestdagen

De komende weken staan in het teken van een aantal gezellige feestdagen. Ten eerste wordt er op 27 april weer Koningsdag gevierd, een dag waarop de meeste mensen vrij zijn en feest gaan vieren. De week daarna staat op 5 mei hemelvaart / bevrijdingsdag op het programma, wederom een dag waarop veel mensen vrij zijn en eropuit trekken. Tot slot is er ook nog het Pinksterweekend waarbij Tweede Pinksterdag op maandag 16 mei valt. Uiteraard zijn er ook een groot aantal mensen die deze vrije dagen niet gaan feesten maar willen gebruiken om te gaan klussen, verbouwen of opruimen.

Op tijd container huren

Wilt u gaan klussen, verbouwen of opruimen op één van de eerder genoemde feestdagen? Zorg dan dat u op tijd een container huurt in onze ! Op de feestdagen zelf kan namelijk geen container geleverd worden. Zorg daarom dat u de container al een dag, of meerdere dagen, van tevoren laten leveren. Reserveer alvast een plekje voor de container, zodat de chauffeur deze zonder problemen bij u kan komen plaatsen. Een is erg gemakkelijk, bepaal welke afvalsoort u wilt afvoeren en kies een geschikt formaat container. In onze webshop kunt u veilig afrekenen met iDEAL, PayPal en creditcard, daarna zorgen wij voor de rest.

Container ophalen en wisselen

Helaas is het ook niet mogelijk om een container te laten ophalen of wisselen tijdens de feestdagen. Dien dus op tijd een ophaalverzoek of een wisselverzoek in zodat u niet te lang met een volle container blijft zitten. Op onze ophaalservice pagina kunt u gemakkelijk en snel een ophaalverzoek indienen door uw adres in te voeren, selecteer vervolgens de container die u wilt laten afvoeren.