Voer groenafval deze lente voordelig af | Afvalcontainerbestellen.nl

Voer uw groenafval deze lente voordelig af

Sinds 20 maart is het weer lente en dat betekent meer zon, langere dagen en vooral veel groen. Bloemen, planten en struiken beginnen namelijk weer te groeien en daarom is menig Nederlander vanaf dit moment weer in de tuin te vinden. We planten, snoeien en maaien er deze lente en komende zomer met z’n allen weer op los, wat als vanzelfsprekend het nodige oplevert. Wanneer u een aardige tuin heeft of bezig bent met een flinke herindeling van uw tuin, dan heeft u al gauw meer dan u in uw reguliere vuilcontainer kwijt kunt. Wilt u niet dat uw afval onnodig lang in de weg ligt, dan schiet Afvalcontainerbestellen.nl u te hulp. Bestel nu een voordelige container voor groenafval en laat al uw afval in één keer door ons afvoeren.

Wat mag u allemaal kwijt in een container voor tuinafval

Onder groenafval en tuinafval wordt afval verstaan wat composteerbaar is. Dit kan bijvoorbeeld gemaaid gras zijn, bladeren, snoeiafval, GFT of riet. Het is belangrijk dat er zo min mogelijk verontreiniging in de container voor groenafval terechtkomt, zodat het afval uit uw tuin tot schone compost kan worden verwerkt. Deze compost wordt vervolgens weer door tuinders en hoveniers gebruikt om de vruchtbaarheid van te verbeteren. Daarnaast kan het tuinafval ook gebruikt worden in een biomassa energiecentrale, welke van uw afval groene stroom maakt. Zo ziet u maar weer, wij zorgen er altijd voor dat uw tuinafval een duurzaam einde vindt.

Wat u niet kwijt kunt in onze groenafvalcontainer

Doordat wij zorgen dat uw afval wordt hergebruikt, hebben wij een aantal regels opgesteld zodat het afval zo min mogelijk verontreinigd wordt met zaken die niet hergebruikt kunnen worden. Daarom mag u bijvoorbeeld geen dikke boomstammen in de container gooien (dikker dan 50 centimeter), geen graszoden (aangezien hier veel en grond bij zit), geen bewerkt en geen zand en grond. Wanneer iedereen zich netjes aan deze regels houdt, kunnen wij ervoor zorgen dat onze service goedkoop en milieuvriendelijk blijft.

Afvalcontainerbestellen.nl: snel, efficiënt, en duurzaam

Afvalcontainerbestellen.nl is al jaren de specialist op het internet als het om voordelige afvalcontainers gaat. Via onze bestelt u gemakkelijk met slechts enkele klikken een container voor zaken als groenafval, , of . Het voordeel is dat u hiervoor een all-in prijs betaalt, waarbij levering van de container, vier weken huur, het ophalen van de volle container en verwerking van uw afval zijn inbegrepen. U hoeft zelf alleen de container te vullen.