Puincontainer Eindhoven

Zoekt u een makkelijk oplossing voor het in de regio ? Dan schieten wij u graag te hulp. In onze bestelt u namelijk binnen een handomdraai een handige container voor uw . Doordat onze bakken in verschillende maten beschikbaar zijn, kunt u bovendien met klussen van iedere omvang bij ons terecht. Hieronder ziet u onze huidige tarieven voor . Bij de prijzen zit vier weken huur van de bak, transport en afvalverwerking inbegrepen. Het grote voordeel is dat u dan niet meer zelf met uw puin naar het milieupark hoeft.

Waarom een puincontainer huren in Eindhoven?

Wanneer u aan het slopen bent, dan is de kans aanzienlijk dat hier puin bij vrijkomt. Denk aan , en betonresten. Bij een omvangrijke klus heeft u al snel een flinke berg van dit materiaal liggen en het afvoeren ervan is zwaar en kost tijd. Speciaal voor dit soort situaties hebben wij de puinbak in het leven geroepen. Een stevige container, waarmee grote hoeveelheden puin in één keer afgevoerd kunnen worden. U vult de container met uw puin en wij regelen de rest. Zo houdt u opeens een flinke hoeveelheid tijd over, waarmee u uw klus sneller dan gepland kunt afronden.

Wat kunt u allemaal kwijt in een puincontainer voor de regio Eindhoven?

Het ene puin is het andere niet en daarom zamelen wij met onze puincontainers alleen schoon puinafval in. Dit betekent o.a. dat er geen in onze containers mag, maar wel , bakstenen en . De exacte lijst met toegestane materialen staat bij iedere puincontainer vermeld. Wanneer u toch ander afval in de bak gooit, dan moeten we helaas een naheffing in rekening brengen. Weet u nu al dat u meer dan alleen puinafval heeft, dan is het misschien verstandig om een bak voor gemengd te bestellen. Hier mogen meerdere afvalsoorten in.

Puincontainer met spoed voor de regio Eindhoven

Bij bestellingen voor 9 uur in de ochtend kunt u op werkdagen kiezen voor levering op dezelfde dag. Wij zorgen dan dat uw bak met prioriteit bij u in geplaatst wordt. Ook is het mogelijk om ons voor een in te schakelen. Dit kan handig zijn als u in het weekend gaat klussen en de container niet onnodig voor uw deur wilt hebben staan. Voor beide opties betaalt u slechts een kleine toeslag.