Puincontainer Wijchen

Een voor al uw puinafval in de gemeente kunt u gemakkelijk bestellen via Afvalcontainerbestellen.nl. Wij leveren de puincontainers door heel , dus ook bij u op locatie! Bij ons bent u verzekerd van een uitgebreide service, wij komen de container namelijk bij u afleveren en hem ook weer ophalen als deze vol is. Daarnaast regelen wij ook de afvalverwerking voor u. Dit alles doen wij voor een standaard prijs Hieronder vindt u een overzicht van onze prijzen. Onze prijzen zijn inclusief eventuele milieutoeslagen, de afvalverwerking, het transport en de huur voor een periode van vier weken.

Waarom een puincontainer huren in de regio Wijchen?

Puinafval is erg zwaar en lastig om te vervoeren. Wanneer u een puincontainer bij ons bestelt, dan regelen wij het vervoer en de afvalverwerking voor u. Dit scheelt u veel ritjes naar de milieustraat en het enige wat u hoeft te doen is het afval in de puincontainer bij u op locatie weg te gooien. Wanneer de puincontainer vol is, kunt u gemakkelijk via onze website het ophaalformulier invullen en dan komen wij de container bij u op locatie ophalen.

Wat kunt u allemaal kwijt in een puincontainer voor de regio Wijchen?

Wij hebben verschillende containers voor verschillende afvalsoorten beschikbaar. Op de website vindt u hier een overzicht van. In onze puincontainers mag alleen puinafval gegooid worden. Onder puinafval wordt steenachtig afval verstaan zoals , , en uitgehard . Het is verboden om andere afvalsoorten in de puincontainers weg te gooien. Gebeurt dit toch wel? Dan zijn wij genoodzaakt om een naheffing in rekening te brengen. Weet u van tevoren al dat u meerdere afvalsoorten over gaat houden na uw verbouwing? Dan is het voordeliger om een afvalcontainer voor gemengd afval te bestellen. Hiervoor hoeft u namelijk het afval niet van tevoren te scheiden.

Puincontainer met spoed in de regio Wijchen

Bij Afvalcontainerbestellen.nl kunt u gemakkelijk gebruik maken van onze extra services. Bij onze spoedservice wordt de puincontainer dezelfde dag nog bij u op locatie afgeleverd, mits u op een doordeweekse dag voor 9 uur in de ochtend bestelt. Daarnaast kunt u ook de container op laten afleveren. Wanneer u gebruik wilt maken van deze services, kunt u deze selecteren in het online bestelproces. Voor beide services wordt slechts een kleine vergoeding in rekening gebracht.