Bouwafval container Bergen

Bent u in op zoek naar een eenvoudige oplossing om uw af te laten voeren? Dan kunt u nu eenvoudig gebruik maken van onze service. Wij leveren namelijk voordelige bouwcontainers door heel , dus ook bij u in ! Op onze website ziet u al onze beschikbare containers staan met de daarbij behorende prijzen. Onze prijzen zijn inclusief de huur voor een periode van vier weken, de verwerking van uw afval en het transport van de container.

Bouwafval container huren in Bergen

De bouwcontainer wordt namelijk bij u op locatie afgeleverd! Tijdens het bestelproces geeft u door waar u de bouwafval container wilt hebben en onze chauffeur komt het hem dan daar ophalen. U kunt hem dan vullen met uw afval en zodra u daarmee klaar bent, komt onze chauffeur de bouwafval container weer bij u ophalen. Dit scheelt u ontzettend veel tijd en moeite, u hoeft nu namelijk niet meer heen en weer te rijden naar de milieustraat om uw bouwafval te laten verwerken.

Bouwafval recyclen in Bergen

In onze bouwafval containers mogen allerlei verschillende soorten afval worden gegooid, zoals , , glas en steen. Op de lijst van de desbetreffende container vindt u een volledige lijst met alle toegestane materialen. Materialen zoals matrassen, en verf zijn niet toegestaan in de container. Mochten deze materialen er toch in zitten, dan zijn wij genoodzaakt om een naheffing in rekening te brengen.

Zo snel mogelijk een bouwcontainer in Bergen

Ook wanneer u zo snel mogelijk een bouwcontainer wilt hebben, bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt dan namelijk gebruik maken van onze spoedlevering. Wanneer u op een doordeweekse dag voor 9 uur in de ochtend een bouwcontainer bij ons bestelt, kunnen wij deze dezelfde dag nog bij u afleveren. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om uw bouwcontainer op te laten bezorgen. Beide services kunt u selecteren tijdens het bestelproces in onze en kosten slechts een kleine meerprijs.