Bouwafval container Boxmeer

Wanneer u aan het verbouwen bent komt er vaak een grote hoeveelheid afval vrij. Dit afval bestaat uit verschillende materialen zoals , steen, en betonbrokken. Omdat het vaak een heel gedoe is om dit allemaal naar de milieustraat te brengen, kunt u nu eenvoudig een huren om al uw bouwafval eenvoudig in weg te gooien. Hieronder ziet u een aanbod van onze containers met de daarbij behorende prijzen. Onze prijzen zijn inclusief de huur voor een periode van vier weken, de verwerking van uw afval op een duurzame wijze en het transport van de container.

Bouwafval container huren in Boxmeer

Door bij ons een bouwafval container te huren bespaart u uzelf ontzettend veel tijd en moeite. Wij komen namelijk de bij u op locatie afleveren. U kunt hem daar vullen met al uw bouwafval en zodra u hiermee klaar bent, geeft u ons een seintje. Vervolgens komen wij de container bij u ophalen en verwerken wij uw afval op een duurzame wijze voor u.

Bouwafval recyclen in Boxmeer

Het bouwafval dat in onze bouwcontainers weggegooid wordt, proberen wij zo goed mogelijk te recyclen. Het is daarom wel van belang dat u alleen toegestane materialen in onze bouwcontainers weggooit. In onze bouwafval containers mogen materialen zoals hout, steen, , en . Materialen zoals , autobanden en verf mogen niet in onze bouwcontainers gegooid worden. Mocht er toch andersoortig afval dat niet is toegestaan in de bouwcontainer zitten, dan zijn wij genoodzaakt om een naheffing in rekening te brengen.

Zo snel mogelijk een bouwcontainer in Boxmeer

Wij kunnen bouwcontainers binnen 24 uur leveren in heel , dus ook bij u in . Bent u bezig met een verbouwing en wilt u zo snel mogelijk een bouwcontainer bij u op locatie hebben? Dan kunt u ook gebruik maken van onze spoedlevering. Wanneer u op een werkdag voor 9 uur in de ochtend een bouwafval container bij ons bestelt, kunnen wij deze dezelfde dag nog bij u afleveren. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van onze levering. Beide services zijn slechts een kleine meerprijs en hoeft u alleen maar te selecteren tijdens het bestelproces in onze .