Bouwafval container Dalfsen

Wanneer u binnenkort een verbouwing of opruiming op de planning heeft staan, komt een heel erg van pas. Woont u daarnaast in de regio , dan hebben wij de perfecte oplossing voor u. Bij afvalcontainerbestellen.nl hebben wij een fijne containerservice. U kunt snel en eenvoudig een bouwafval en dan brengen wij deze tot bij u op locatie. Onder deze tekst vindt u een overzicht met de prijzen die wij hanteren voor de bouwafval containers. Dit is inclusief de huur van de container gedurende 4 weken, het transport en de verwerking van het afval.

Bouwafval container huren in Dalfsen

Wij begrijpen dat het een tijdrovende klus is om telkens naar de milieustraat te gaan met het afval dat vrijkomt bij een opruiming of verbouwing. Om u dit te besparen, bieden wij onze voordelige containerservice aan. De bouwafval container wordt door ons tot bij u op locatie in gebracht en terug opgehaald als u klaar bent. Wij nemen ook de verwerking van het afval voor onze rekening.

Bouwafval recyclen in Dalfsen

Zoals reeds vermeld, verwerken wij ook het bouwafval voor u. Wij vinden het erg belangrijk dat dit op de correcte manier gebeurt. U kunt ons hierbij een handje helpen door enkel toegestane materialen in de bouwafval container te gooien. Dit zijn materialen zoals glas, en . Daarnaast zijn er ook materialen die niet toegestaan zijn in de container. Denk hierbij aan , matrassen en accu’s. U kunt een volledig overzicht van de materialen vinden op de pagina van de desbetreffende container. Mochten wij opmerken dat er geen rekening wordt gehouden met materialen die niet zijn toegestaan, dan zijn wij genoodzaakt om hiervoor een naheffing in rekening te brengen.

Zo snel mogelijk een bouwcontainer in Dalfsen

Heeft u zo snel mogelijk een nodig? Dat kan met onze extra service! U kunt bij afvalcontainerbestellen.nl nog op dezelfde dag een bouwcontainer ontvangen, indien deze voor 9u op een doordeweekse dag is besteld. Daarnaast hebben we nog een fijne service, waarbij u een bouwcontainer op kan ontvangen. Beide services kunt u kiezen tijdens het bestelproces en kosten slechts een kleine meerprijs.