Bouwafval container Ede

Bent u in de omgeving van bezig met een klus waarbij een hoop bouwafval vrijkomt? Dan kunt u nu eenvoudig en snel een huren via afvalcontainerbestellen.nl. Via onze selecteert u eenvoudig de juiste container voor uw klus en u rekent veilig af via betaalmethoden zoals iDeal, Creditcard en AfterPay. Hieronder vindt u een overzicht van al onze afvalcontainers die u kunt huren. De weergegeven prijzen zijn inclusief de huur voor een periode van vier weken, de verwerking van uw afval en het transport van de container.

Bouwafval container huren in Ede

Heeft u geen zin om al uw zelf naar de milieustraat te brengen en daar te sorteren? Dan is onze bouwafval container de perfecte oplossing voor u. Hier mag namelijk al uw gemengde afval in. Daarbij komt kijken dat u dit afval niet meer hoeft te sorteren, dat doen wij namelijk voor u. Het enige wat u hoeft te doen, is uw grofvuil weg te gooien in de container die wij bij u op locatie plaatsen. Wij leveren de bouwafval container namelijk bij u op locatie af en komen hem weer ophalen zodra u hem heeft gevuld.

Bouwafval recyclen in Ede

Wanneer u ervoor kiest om een te huren via ons, bent u ervan verzekerd dat wij uw afval op een duurzame wijze sorteren en recyclen. In onze bouwafval containers mogen gemengde afvalsoorten zoals ijzer, , , glas en opgedroogd . Materialen zoals autobanden, en matrassen mogen absoluut niet in de bouwcontainers worden weggegooid. Op de pagina van de desbetreffende container vindt u een complete lijst met de toegestane materialen.

Zo snel mogelijk een bouwcontainer in Ede

Wilt u het liefst vandaag nog beginnen aan uw klus? Geen probleem! Bij ons kunt u namelijk gebruik maken van onze spoedlevering. Wanneer u op een doordeweekse dag voor 9 uur in de ochtend een bouwcontainer bij ons bestelt, kunnen wij deze dezelfde dag nog bij u afleveren. Daarnaast is het ook mogelijk om uw container op te laten bezorgen. Beide diensten kunt u voor slechts een kleine toeslag selecteren in het bestelproces op onze webshop.