Bouwafval container Epe

Een is een enorm handig hulpmiddel tijdens een verbouwing of opruiming. Het stelt u in staat om al het bouwafval die hierbij komt kijken makkelijk op één plaats te verzamelen. U kunt snel en eenvoudig een bouwafval container bestellen bij afvalcontainerbestellen.nl en laten leveren in de regio . Hieronder vindt u de verschillende containers die wij in ons aanbod hebben met de bijbehorende prijzen. De prijzen die vermeld zijn, zijn inclusief de huur van de container gedurende 4 weken, het transport en de verwerking van het bouwafval.

Bouwafval container huren in Epe

Het huren van een bouwafval container bespaart u een hoop tijd. Wanneer u een bouwafval container bestelt bij afvalcontainerbestellen.nl wordt de container tot bij u op een gekozen locatie gebracht. Als u klaar bent met de werken en de bouwafval container vol zit, komen wij de bouwafval container terug ophalen en verwerken wij het bouwafval voor u. Op die manier hoeft u niet steeds ritjes op en neer te maken naar de milieustraat.

Bouwafval recyclen in Epe

Wij hechten grote waarde aan het correct recyclen van het bouwafval. Daarom is het belangrijk dat er rekening mee wordt gehouden dat er enkel bouwafval in de wordt gegooid. Denk hierbij aan glas, en . Matrassen, accu’s en daarentegen behoren niet tot bouwafval en zijn dus niet toegestaan. Om u hierbij te helpen, hebben wij een lijst gemaakt van toegestane en niet-toegestane materialen per container. Deze kunt u op de desbetreffende pagina vinden.

Zo snel mogelijk een bouwcontainer in Epe

Heeft u op korte termijn een bouwcontainer nodig in de regio ? Dan kan dat zeker bij afvalcontainerbestellen.nl. Wij hebben enkele extra services bovenop onze fijne standaard service. Zo kunt u een bouwcontainer nog op dezelfde dag ontvangen als u deze voor 9u op een doordeweekse dag bestelt of u kunt ervoor kiezen om de bouwcontainer op een te ontvangen. Beide services kosten slechts een kleine meerprijs en kunnen verwerkt worden tijdens het bestelproces.