Bouwafval container Made

Heeft u binnenkort een verbouwing of opruiming op de planning staan in ? Huur dan een van Afvalcontainerbestellen.nl! Wij brengen de bouwafval container tot bij u op locatie en ook de verwerking van het bouwafval nemen wij voor onze rekening. Dit scheelt u een hoop tijd. Tijd dat nu mooi in uw project kan worden gestoken! Bekijk daarom hieronder alvast een overzicht van onze containers en plaats uw bestelling eenvoudig via onze .

Bouwafval container huren in Made

We leveren onze bouwafval containers door heel , dus ook bij u in ! Onze bouwafval containers zijn beschikbaar in diverse maten, variërend tussen de en . Om te bepalen welk formaat geschikt is voor uw project, is het verstandig om voorafgaand een inschatting te maken van de hoeveelheid bouwafval dat zal vrijkomen. Het is namelijk niet toegestaan om de container tot over de rand te vullen.

Bouwafval recyclen in Made

Bij Afvalcontainerbestellen.nl vinden we het belangrijk dat al het bouwafval op de juiste manier wordt verwerkt en gerecycled. Daarom vragen we u rekening te houden met wat u in de container gooit. Zaken zoals accu’s, verfresten en koelkasten mogen bijvoorbeeld niet in de container worden gegooid. Twijfelt u of iets wel of niet in de container mag worden gegooid? Bekijk dan de pagina van uw gewenste container. Hier vindt u een volledig overzicht met toegestane materialen.

Zo snel mogelijk een bouwcontainer in Made

Mocht u zich op het laatste moment realiseren dat u nog een nodig heeft, dan kunnen we ervoor zorgen dat u deze nog op dezelfde dag ontvangt. Zo zal uw project in geen vertraging oplopen. De enige voorwaarde om van deze spoedservice gebruik te maken, is dat u uw bestelling op een doordeweekse dag voor 9 uur ’s ochtends plaatst. Kunt u de bouwcontainer alleen in het weekend ontvangen? Ook dat is geen probleem! Het is namelijk ook mogelijk om uw bestelling op een leveren. Tijdens het bestelproces kunt u eenvoudig aanduiden of u gebruik wilt maken van onze extra services. U betaalt slechts een kleine meerprijs hiervoor.

Voor vragen over bijvoorbeeld onze extra services of over het bestellen van uw ideale bouwcontainer, kunt u gerust met ons opnemen. Bel hiervoor naar 0900-0174 of stel uw vraag via ons contactformulier.