Bouwafval container Wijchen

Tijdens een verbouwing kan er al snel veel bouwafval vrijkomen. Bij ons kunt u nu eenvoudig een huren waar u al dit bouwafval gemakkelijk in kwijt kunt. Wij komen de bij u op locatie afleveren en zodra u hem gevuld heeft met al uw bouwafval komen wij hem weer ophalen. U bestelt bij ons eenvoudig een container voor een vaste prijs. Deze prijs is inclusief de huur voor een periode van vier weken, het transport van de container en de verwerking van uw afval. Daarnaast brengen wij geen borg in rekening, zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Bouwafval container huren in Wijchen

Wij leveren bouwafval containers in heel , dus ook bij u in de omgeving van . Wij komen de bouwafval container dan bij u op de gewenste locatie afleveren, zodat u hem kunt vullen met al uw bouwafval. Wanneer u klaar bent en de container vol is, kunt u ons een seintje geven via de website dat de bouwcontainer opgehaald kan worden. Wij komen dan de bouwafval container weer bij u ophalen en vervolgens verwerken wij uw afval op een duurzame wijze voor u.

Bouwafval recyclen in Wijchen

Omdat wij het bouwafval zo goed mogelijk willen recyclen, is het van belang dat u alleen toegestane materialen in onze bouwafval container weggooit. Dit zijn materialen zoals , steen, en betonbrokken. Materialen zoals autobanden, matrassen, en verf zijn niet toegestaan. Mocht dit afval er toch tussen zitten, dan zijn wij genoodzaakt om een naheffing in rekening te brengen.

Zo snel mogelijk een bouwcontainer in Wijchen

Wanneer u bezig bent met een verbouwing, begrijpen wij dat u zo snel mogelijk het afval wilt afvoeren. Wij kunnen onze bouwcontainers al binnen 24 uur door heel leveren. Maar u kunt nu ook gebruik maken van onze spoedlevering. Wanneer u een bouwcontainer bestelt op een doordeweekse dag voor 9 uur in de ochtend, kan deze dezelfde dag nog bij u afgeleverd worden. Daarnaast is het ook mogelijk om de container op te laten bezorgen. Beide services kunt u, voor slechts een kleine meerprijs, selecteren tijdens het bestelproces in onze .