Puincontainer Lunteren

Puincontainer Lunteren | Afvalcontainer Bestellen

Bent u bezig met een verbouwing in en heeft u voor al uw puinafval een afvalcontainer nodig? Kies dan voor gemak en bestel eenvoudig een bij afvalcontainerbestellen.nl. Wij plaatsen de container namelijk bij u op locatie en halen hem daarna ook weer op. De prijs van de container is incl. de huur voor een periode van vier weken. Zelf kunt u bepalen wanneer wij de container weer op komen halen middels onze eenvoudige online ophaalservice. Hieronder vindt u een prijsoverzicht, wij hanteren een all-in prijs. De prijzen zijn namelijk inclusief het afleveren en ophalen, de huur en de afvalverwerking. Daarnaast rekenen wij geen borg.

Waarom een puincontainer huren in de regio Lunteren?

Het puinafval dat u overhoudt aan uw sloopwerk is vaak erg zwaar en neemt veel ruimte in. Daarnaast is het geen pretje om met zware stukken puin heen en weer te rijden naar de milieustraat. Wanneer u bezig bent met verbouwen, is het dan ook fijn dat u een puincontainer op locatie hebt staan waar u al uw puinafval in kwijt kan. Daarnaast halen wij de container voor u op en doen wij de afvalverwerking. Dit scheelt u veel extra zorgen en zo kunt u zich volledig richten op uw bouwproject. In de regio hebben wij puincontainers in verschillende maten voor u beschikbaar. Het is namelijk belangrijk dat u de juiste maat puincontainer kiest, omdat het afval niet te ver boven de rand mag uitsteken.

Wat kunt u allemaal kwijt in een puincontainer voor de regio Lunteren?

In de puincontainer kunt u steenachtig materiaal kwijt. Dit zijn bijvoorbeeld , grind, en . Het is belangrijk dat u de puinbak alleen gebruikt voor puinafval. Wanneer u namelijk ander afval in de puinbak weggooit, zijn wij genoodzaakt om een naheffing te rekenen. Bij de desbetreffende container kunt u een lijst terugvinden waarop al het toegestane afval staat vermeld. Het is bijvoorbeeld niet toegestaan om in de puincontainer te gooien, dit is namelijk erg schadelijk voor de gezondheid.

Puincontainer met spoed in Lunteren

Zit u onverhoopt met meer afval dan u kwijt kan en heeft u met spoed een puincontainer nodig? Geen probleem, u kunt dan namelijk kiezen voor onze spoedservice. Wanneer u op werkdagen voor 9 uur in de ochtend een puincontainer bestelt, kunnen wij deze dezelfde dag nog bij u op locatie plaatsen. Daarnaast kunt u de afvalcontainer ook op laten plaatsen. Voor beide services wordt wel een kleine meerprijs gerekend. Wilt u gebruik maken van deze extra services? Dan kunt u beide opties selecteren tijdens het bestelproces op onze website.