Bouwafval container huren in Sassenheim

Tijdens werkzaamheden in huis ontstaat er vaak een hele boel bouwafval, waar u natuurlijk zo snel mogelijk vanaf wilt. Bij afvalcontainerbestellen.nl kunt u eenvoudig via onze een huren. Wij komen de bouwafval container bij u op locatie afleveren en zodra u klaar bent, komen wij hem weer ophalen. In het overzicht hieronder vindt u al onze beschikbare containers. De prijzen die daarbij staan, zijn inclusief de huur voor een periode van vier weken, het transport van de container en de verwerking van uw afval.

Bouwafval container huren in Sassenheim

Wij leveren bouwafval containers door heel , dus ook bij u in ! Wanneer u een bouwafval container bij u voor de deur heeft staan, scheelt u dit een hoop tijd. U hoeft nu namelijk niet meer zelf al uw bouwafval inleveren bij de milieustraat, maar u kunt het nou eenvoudig zelf in de voor uw deur gooien. Zo bent u ook nog eens een stuk sneller klaar met uw verbouwing.

Bouwafval recyclen in Sassenheim

In onze bouwafval containers mag veel verschillend afval. De materialen die onder bouwafval vallen zijn materialen, zoals , glas, steen, en . Deze materialen zijn goed recyclebaar en worden bijvoorbeeld hergebruikt voor de wegenbouw. Daarom is het van belang dat u alleen toegestane materialen in de bouwcontainer weggooit. Materialen zoals , verf, matrassen en autobanden zijn niet toegestaan. Mochten deze er toch wel in zitten, zijn wij genoodzaakt een naheffing in rekening te brengen. Een complete lijst kunt u terugvinden op de pagina van de desbetreffende container.

Zo snel mogelijk een bouwcontainer in Sassenheim

Wij begrijpen dat u graag zo snel mogelijk wilt beginnen met uw klus. Het is daarom bij ons ook mogelijk om gebruik te maken van spoedlevering. Wanneer u namelijk op een werkdag voor 9 uur in de ochtend een bouwafval container bij ons bestelt, kunnen wij deze dezelfde dag nog bij u afleveren. U kunt er bij ons ook voor kiezen om de container op te laten bezorgen. Beide services kiest u in het bestelproces en kosten slechts een kleine meerprijs.