Home » Puincontainer Lochem

Puincontainer Lochem

Puincontainer Lochem | Afvalcontainer Bestellen

Klussers uit de omgeving van Lochem kunnen vanaf nu ook profiteren van onze handige puincontainers die voornamelijk worden ingezet bij sloopwerkzaamheden en verbouwingen. Een puincontainer is namelijk zeer geschikt om in één keer een flinke berg puin mee af te voeren, zodat u zelf niet meer met uw puin naar het milieupark hoeft. Beeldt u zich maar eens in hoeveel tijd u dit uiteindelijk zal besparen. Hieronder kunt u vervolgens zien wat onze dienstverlening u gaat kosten. Alle prijzen zijn inclusief huur van de container (maximaal vier weken), het plaatsen en ophalen van de container en de verwerking van uw afval. Er wordt geen borg in rekening gebracht en er zijn achteraf geen bijkomende kosten.

Waarom een puincontainer huren in Lochem

Het huren van een puincontainer is een ideale manier om tijd te besparen wanneer u bezig bent met een klusproject of sloopwerkzaamheden. U hoeft het puin dan namelijk alleen maar in de bak te verzamelen en het transport van uw puin en de verwerking ervan worden vervolgens door ons opgepakt. Het is dan ook niet zo gek dat u onze bakken tegenwoordig overal in uw regio ziet staan. Wij leveren door heel Nederland en kunnen vaak binnen 24 uur al een lege container voor u in Lochem komen plaatsen.

Wat kunt u allemaal kwijt in een puincontainer voor de regio Lochem?

Onder puin rekenen we alle steenachtige soorten grofvuil zoals keramiek, bakstenen, stoeptegels en grind. Het is wel belangrijk dat uw puin niet vermengd is met ander afval zoals glas, metaal, hout en kunststof. Uw puin wordt namelijk gerecycled tot nieuwe grondstoffen voor de weg- en waterbouw. Welke materialen er allemaal onder puin vallen, dat kunt u precies teruglezen bij de diverse puincontainers die wij op onze website aanbieden. Hier staat ook duidelijk beschreven wat er niet in de bak mag. Wanneer u zich netjes aan deze regels houdt, dan hoeft u geen naheffing te verwachten.

Puincontainer met spoed voor de regio Lochem

Doordeweeks kunt u in de regio Lochem een spoedlevering aanvragen. Dit houdt in dat u uw bestelling voor 9 uur in de ochtend bij ons plaatst en afrekent en dat wij uw bak dezelfde dag nog komen afleveren. Daarnaast is ook plaatsing op zaterdag een optie in uw regio. Tijdens het afrekenen zult u zien dat wij hier een kleine toeslag voor rekenen, als tegemoetkoming voor de extra kosten die wij ervoor maken.